Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
S autom sa prevrátila do priekopy. Zdravotnej sestre pomohli majitelia domu, pred ktorým havarovala
Zdielať na

S autom sa prevrátila do priekopy. Zdravotnej sestre pomohli majitelia domu, pred ktorým havarovala

LUKAČOVCE, OKRES HUMENNÉ / Mladá zdravotná sestra v utorok havarovala v obci Lukačovce. Smerovala k žene, ktorá potrebovala rehabilitáciu. S vozidlom sa ale prevrátila do priekopy, a auto zostalo na streche.

Mladá žena prešla autom cez ostrú zákrutu v obci a vzápätí strhla volant rovno do priekopy. Vozidlo zostalo prevrátené na streche, vodičke sa z neho podarilo dostať sa von. Pomáhal jej aj majiteľ domu, pred ktorým havarovala.

"Ona je zdravotná sestra a išla k nejakej pani na rehabilitáciu, ale ani sa jej nemôže ozvať, lebo sme nenašli ešte telefón. Hľadali sme ale nenašli sme nič," hovorí majiteľ domu. Rodina pozvala vodičku dovnútra, aby sa u nich zohriala, keďže podvečer klesli teploty pod nulu. "V terajšej situácii, v akej sme si myslím, že si ľudia musia pomáhať," hovorí majiteľ domu. 

Mladú vodičku delili od nešťastia len centimetre a narazila by do železobetónového mostíka.Cestu polícia uzavrela na približne 30 minút, kým zdemolované auto dostali späť na kolesá.


"Na tomto úseku nejde o ojedinelú nehodu. Na ostrú zákrutu v obci nemajú dobré spomienky viacerí vodiči," informuje hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. "My sme tu na to zvyknutí, minulý týždeň bolo tu jedno auto o 20 metrov ďalej, aj u susedov zvyknú autá končiť," hovorí majiteľ domu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy