Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nebezpečná nehoda pri Humennom: Kamión zastavil až elektrický stĺp
Zdielať na

Nebezpečná nehoda pri Humennom: Kamión zastavil až elektrický stĺp

ADIDOVCE / Rozbité čelné sklo a elektrický stĺp zakliesnený v kapote. Tak sa skončila nehoda v obci Adidovce, keď vodič kamióna ráno nezvládol prejazd zákrutou. Na mieste sú už elektrikári aj špeciálny žeriav.

Ku kolízii došlo okolo pol deviatej dopoludnia. Kamión mal namierené do Humenného a v Adidovciach nezvládol pravotočivú zákrutu. Zastavil ho až elektrický stĺp. Vodič sa mu vyhnúť nedokázal, no na druhej strane, ak by sa tak stalo, kamión by zrejme skončil v rodinnom dome. Elektrický stĺp sa pri náraze hneď nad zemou nalomil a zostal zakliesnený na kamióne nákladiaku.


"Nebola posypaná cesta, som sa dostal do šmyku. Ja som pribrzdil, ale išlo rovno všetko," povedal vodič kamiónu. Na miesto prišiel špeciálny žeriav. Ten bude musieť nalomený stĺp pridržať a až tak budú môcť kamión z cesty odtiahnuť. Následne elektrikári poškodený stĺp hneď vymenia za nový. Počas práce plánujú s odstavením elektrickej energie v niekoľkých domoch. Vodič sa po nehode podrobil dychovej skúške. Jej výsledok bol negatívny.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy