Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rodinná dráma v obci Strečno sa skončila, policajti našli muža bez známok života
Zdielať na

Rodinná dráma v obci Strečno sa skončila, policajti našli muža bez známok života

ŽILINA / V obci Strečno sa informácií odohrávala rukojemnícka dráma. Obec bola plná policajtov. Na mieste boli kukláči, hliadky z obvodných oddelení, aj policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky. Ulice v obci boli uzavreté. Neďaleko domu stál obrnený transportér. Polícia zatiaľ prípad nekomentovala.

Policajné komando prišlo do obce už popoludní na základe telefonátu na linku 158. "Popoludní sme prijali oznámenie, že v rodinnom dome v obci Strečno sa má nachádzať 44-ročný muž, ktorý má byť údajne ozbrojený," opísal policajný hovorca Radko Moravčík.

"Videli sme, že sú tu policajti, že je zavretá cesta, tak sme čakali, že čo sa udeje. Nič sa dlho nedialo a potom, keď sa  zotmelo tak sme videli ísť z plynární a elektrární ľudí, že celá ulica nesvieti," uviedol svedok. 

V dome sa mali nachádzať žena s dieťaťom. Podľa najaktuálnejších informácií sa im z domu podarilo odísť. Nie je známe, akým spôsobom. V dome ale bol muž, ktorý odmietal komunikovať s políciou a policajnými vyjednávačmi. Z bezpečnostných dôvodov policajti uzavreli široké okolie. Nikoho na ulicu ani z nej nepúšťajú. 

Policajti vošli s obrneným transportérom až do dvora rodinného domu. Muža vyzývali, aby vyšiel z domu von. Následne sa ozvali zvuky pripomínajúce strelbu. "Už sme len videli ako rozbíjajú okná a slzný plyn," dodal svedok.  Keď sa policajti dostali do domu, našli tam 44-ročného muža bez známok života. Či sa zastrelil, policajti nechceli špecifikovať. "Predmetom vyšetrovania bude aj to, akým spôsobom osoba zomrela,"  uzavrel Moravčík.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy