Skoro jasno
17°
Bratislava
V kríkoch našli zmlátenú ženu, mohla tam byť aj niekoľko dní
Zdielať na

V kríkoch našli zmlátenú ženu, mohla tam byť aj niekoľko dní

LUČENEC / Otrasný prípad sa stal v Lučenci. Na lúke za mestom našli okoloidúci vážne zranenú, iba 18- ročnú dievčinu.

Dievča pochádza zo susedného okresu. Je viac než pravdepodobné, že zranenia jej spôsobil niekto iný. Polícia v tejto chvíli udalosť bližšie nekomentuje.

V kríkoch neďaleko priehrady Ľadovo zbadali náhodní okoloidúci niečo podozrivé. Keď podišli bližšie, zistili, že je to človek. Ide o mladú, iba 18-ročnú ženu, nie je vylúčené, že tu v mrazivom počasí ležala niekoľko hodín, možno aj dní. "Žena ležala na zemi, nereagovala a nachádzala sa v nedostupnom teréne. Preto boli o pomoc požiadaní aj hasiči," povedala Alena Lacyková Krčová, hovorkyňa záchranárov. "Na miesto vyrazila štvorkolka s dvomi príslušníkmi. Po príchode na miesto sme naložili naloženú osobu na štvorkolku. Bola jej poskytnutá prvá pomoc. A odviezli sme ju do sanitky, " skonštatoval veliteľ zásahu Pavel Hric. Podľa zistení TV JOJ bola podchladená, mala otras mozgu, celú tvár napuchnutú, niekoľko rán na hlave a zranené mala mať aj zápästia a prsty na rukách. Tieto zranenia si nemohla spôsobiť sama a všetko nasvedčuje tomu, že ju niekto brutálne zbil. "Polícia dnes prijala oznámenie o zranenej žene v lokalite vodnej nádrže Ľadovo. Na miesto sa dostavil policajný vyšetrovateľ, aby celú udalosť zdokumentoval," prezradil Mário Bóna, hovorca krajského riaditeľstva. 

Policajti dôkladne prezreli miesto, kde zranenú ženu našli, ale aj široké okolie. Hľadali stopy a cenné dôkazy, ktoré by im pomohli pri vyšetrovaní tohto smutného prípadu. "Keďže je potrebné dôkladne potrebné preveriť všetky okolnosti, nebudeme nateraz k prípadu poskytovať viac informácií," povedal Mário Bóna, hovorca krajského riaditeľstva. Miesto v lete navštevuje mnoho Lučenčanov, v tomto období je ale opustené. Niekoľko desiatok metrov odtiaľ ale stoja dva rodinné domy. Jeho obyvatelia si však nič podozrivé nevšimli. "Nepočula som krik, nepočula som. Teraz nechodíme veľmi vonka," vyjadrila sa obyvateľka Elvíra. Policajti sú ešte stále v teréne a hľadajú aj prípadných svedkov, či ľudí, ktorí naposledy mladú ženu videli a vedeli by poskytnúť dôležité informácie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy