Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Smrteľná nehoda na R1 pri Tekovských Nemcoch. Dodávka vrazila do cisterny s naftou
Zdielať na

Smrteľná nehoda na R1 pri Tekovských Nemcoch. Dodávka vrazila do cisterny s naftou

TEKOVSKÉ NEMCE / Ranná cesta sa pre posádku z Ukrajiny skončila tragicky. Dodávka, v ktorej sa viezli, zozadu vrazila do cisterny s naftou. Nehoda sa stala na rýchlostnej ceste R1 pri Tekovských Nemciach. Zrážku neprežila 62 ročná žena.

Podľa zistení TV JOJ, sa v dodávke viezli traja Ukrajinci. Dvaja muži sedeli vpredu a 62-ročná žena sedela za nimi vzadu. Zatiaľ z nezistených príčin vodič narazil v rýchlosti do pred ním idúcej cisterny s naftou.  Po náraze zostala dodávka zdemolovaná na ceste. Cisterna, ktorá viezla tisíce litrov nafty zastavila asi po 50 metroch. Vodič cisterny bol v šoku, mimo kamery však povedal, že len zacítil náraz a netuší čo sa stalo.  

"Ukrajinský vodič Mercedesu Sprinter pravdepodobne za volantom zaspal a narazil do nákladného auta Iveco idúceho pred ním," potvrdila informáciu aj polícia. Po náraze ostali všetci traja zakliesnení vo vozidle. Zasahovať museli hasiči. Dvoch mužom previezli potom záchranári so zraneniami do nemocnice, žiaľ, 62-ročná žena podľahla zraneniam na mieste. 

Vodiči boli podrobení dychovej skúške, ktorá mala negatívny výsledok. Okolnosti a mieru zavinenia tejto tragickej dopravnej nehody vyšetruje diaľničná polícia ako prečiny usmrtenia a ublíženia na zdraví.

Krátko na to došlo na R1 k ďalšej vážnej nehode. Aj v tomto prípade dodávka narazila do pred ním idúceho auta. Vodič osobného auta bol podľa informácií TV JOJ zranený - mal poradenie hlavy, rôzne popáleniny. Vrtuľníkom ho previezli do nemocnice. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy