Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Z rodinnej prechádzky dráma. Muž v Trnave naháňal s nožom v ruke rodinu s deťmi
Zdielať na
Krimi

Z rodinnej prechádzky dráma. Muž v Trnave naháňal s nožom v ruke rodinu s deťmi

Archívna reportáž

Syn dobodal otca nožom:

BRATISLAVA/TRNAVA / Policajti spacifikovali muža, ktorý v centre Trnavy s nožom v ruke ohrozoval rodinu s deťmi. Ako informovala trnavská krajská polícia, 37-ročný muž ich začal bezdôvodne naháňať a vyhrážal sa im zabitím.

Romantická, rodinná prechádzka sa v okamihu zmenila, keď ich bezdôvodne začal naháňať v centre Trnavy neznámy muž. "S nožom v ruke sa im krátko pred 22. 00 h vyhrážal zabitím a ohrozoval ich na živote," priblížila trnavská krajská polícia na svojom profile na sociálnej sieti. 

Privolaní policajti ihneď zakročili, muža odzbrojili a zadržali. Nikto, našťastie, nebol zranený. Ako uviedla polícia, policajti preverujú, či útočník nebol pod vplyvom omamných látok.

Už v minulosti bol opakovane trestaný za násilnú trestnú činnosť. "Z dôvodu obavy, že bude pokračovať v násilnej trestnej činnosti, spracoval policajt podnet, aby bol muž stíhaný väzobne. Súd podnetu vyhovel," upresnila polícia. 

V prípade dokázania viny mu hrozí až trojročný trest.

Pozrite si aj podobný prípad. S nožom v ruke sa mal vyhrážať, že ho zabije. Údajný agresor sa ale prerátal, skončil napokon v nemocnici: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy