Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Homosexálne vzťahy sú vo väzení bežné, tvrdí dvojnásobný vrah
Zdielať na
Krimi

Homosexálne vzťahy sú vo väzení bežné, tvrdí dvojnásobný vrah

Maroš prežil 11 a pol mesiaca vo väzení v Ilave

Včera sme vám priniesli rozhovor, v ktorom sa Maroš vyznával zo svojich hriechov. Hoci priznal, že vraždu dievčaťa oľutoval, smrť jej priateľa však nie. Bez akýchkoľvek okolkov dodal, že vo výnimočných prípadoch by bol schopný vraždiť opäť.

Možno za jeho chladnokrvnosť môže aj fakt, že vo väzení sa stal svedkom mnohých, pre bežného človeka, nepredstaviteľných situácií. Partnerské vzťahy medzi mužmi tu vraj nie sú ničím výnimočným. Väzni sa spolu stretávajú, navzájom sa škriepia, milujú sa a veľakrát žiarlia do nepríčetnosti. Dodal, že v minulosti sa v celách organizovali väzenské svadby. A beda tomu, kto siahol rukou na „manžela“ či „manželku“ niektorého z väzňov.

Po preradení z tretej do druhej nápravnovýchovnej skupiny vo väznici v Ilave sa Maroš stretol s prominentným väzňom a údajným bosom mafie Mikulášom Černákom. Vnímal ho ako rozhľadeného a inteligentného muža. Nikdy sa nad nikým nepovyšoval a s ochotou zvykol čítať spisy iných väzňov, aby im pomohol.

O svojom vlastnom živote hovoril Maroš už pomenej. V minulosti pracoval ako zlatník. V súčasnosti vypomáha kamarátom na stavbách a poberá sociálne dávky. Nehanbí sa však za to.

Maroš sa počas väzby rozviedol s manželkou. Bývalý manželský pár má spolu 16-ročného syna, s ktorým sa však bývalý trestanec nestretáva. Dúfa, že mu raz syn odpustí a nadviaže s ním kontakt. Do tej doby vraj bude varovať mladých ľudí pred väzením prostredníctvom hip-hopu.

Zdielať na

Najčítanejšie správy