Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Opili sa a agresivitu si vybíjali na nevinných ľuďoch. V uliciach Trenčína vyčíňala dvojica recidivistov
Zdielať na

Opili sa a agresivitu si vybíjali na nevinných ľuďoch. V uliciach Trenčína vyčíňala dvojica recidivistov

TRENČÍN / Sudca Okresného súdu v Trenčíne poslal do väzby dvoch mužov, ktorí sa, ľudovo povedané, nevedeli vpratať do kože. Po tom, ako sa poriadne potúžili alkoholom, napádali náhodných okoloidúcich. Jednému vybili zuby, druhého kopali na zemi.

Dvaja alkoholom podgurážení chlapi sa vracali z centra mesta, kde popíjali. Na chodníku natrafili na nič netušiaceho muža, ktorý na stretnutie s nimi len tak ľahko nezabudne. 

"Muži mali v podvečerných hodinách na ulici v Trenčíne bez predchádzajúcej slovnej hádky fyzicky napadnúť muža, vulgárne mu nadávať a vyhrážať sa zabitím," informovala o incidente policajná hovorkyňa Danka Adámiková. 

So slovami "zabijeme ťa" útočníci kopali a udierali staršieho muža, a to úplne bez príčiny. Navyše, v ten večer nebol jediný. "Nemali na to žiadny dôvod, lebo ten chlapík tu len sedel a oni išli z mesta, v meste ešte napadli tiež jedného od nás, tomu zlomili dva zuby a potom išli odtiaľto a dorazili tohto," opísal útok zamestnanec ubytovne. 

Ešte v tú noc však agresori skončili v cele. Trenčianski policajti ich zatkli v ubytovni."Policajt obvodného oddelenia v Trenčíne vzniesol obvinenie 58-ročnému a 30-ročnému mužovi za prečin výtržníctva v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania," priblížila Adámiková. 

"Oboch obvinených vzal sudca do väzby, dôvodom väzby je jednak obava, že by sa na slobode vyhýbali trestnému stíhaniu a takisto obava, že by pokračovali v trestnej činnosti," vysvetlil hovorca Krajského súdu v Trenčíne Roman Tarabus. 

"Ten mladší bol vo väzbe, vonku bol asi mesiac a ten druhý, starý harcovník agresívny, jemu prepínalo, keď si vypil," povedal zamestnanec ubytovne. 

Obom obvineným mužom hrozí v prípade dokázania viny až trojročné väzenie.

Partička tínedžerov sa vybláznila cez leto aj v Banskej Bystrici, napadla vodiča autobusu aj policajta: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy