Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dvaja útočníci, ktorí napadli majitelia stavebnej firmy, skončili za mrežami
Zdielať na

Dvaja útočníci, ktorí napadli majitelia stavebnej firmy, skončili za mrežami

SOKOLOVCE / Dvaja aktéri bitky v obci Sokolovce (okres Piešťany) už sedia za mrežami. Časť incidentu, pri ktorom partia piatich mužov zaútočila na majiteľa stavebnej firmy, zachytili bezpečnostné kamery.

Na záberoch priemyselnej kamery vidieť, ako sa jeden z útočníkov snaží zasiahnuť podnikateľa asi pol metra dlhou mačetou. Poškodený muž utrpel niekoľko zlomenín tvárových kostí. Polícia obvinila štyroch mužov z prečinu výtržníctva a jedného aj z ublíženia na zdraví.

"Najväčší strach o život nastal, keď vytiahli mačetu a suroví išli po mne, kričali zabi ho, zabi ho." Týmito slovami opísal 47-ročný Marcel vyčíňanie piatich mužov, ktorí ho napadli za bieleho dňa na ulici. "Päste tam začali lietať, nejaké kopačky, výskoky, fľašky, smetiak chytili a išli ma ním udrieť," povedal Marcel.
Všetkému predchádzal konflikt medzi miestnym podnikateľom a neznámymi mužmi, ktorí mali ľuďom ponúkať pochybné stavebné práce. "Po ľuďoch chodili a ponúkali, že im zaasfaltujú vjazdy a podobne. Ja som ich upozornil aby odišli. Pristúpili ku mne, ja som ich odsotil, že nech idú preč, že tu to robiť nebudú. V tom prišlo z vrchu ďalšie vozidlo, vyskočili ďalší traja a začali sa so mnou biť," vysvetľuje napadnutý.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy