Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTO: Hrôza na východe, vlak tlačil auto takmer pol kilometra. Vodička (72) stihla z vozidla vystúpiť
Zdielať na

FOTO: Hrôza na východe, vlak tlačil auto takmer pol kilometra. Vodička (72) stihla z vozidla vystúpiť

TREBIŠOV / V Slovenskom Novom meste sa v piatok ráno zrazila Felícia s osobným vlakom. Auto 72-ročnej vodičky zostalo zakliesnené na železničnom priecestí. Rušňovodič si ho pre hustú hmlu všimol príliš neskoro a zrážke už nedokázal zabrániť. Vozidlo tlačil pred sebou takmer pol kilometra. Nehoda sa, našťastie, zaobišla bez zranení.

Hrozivo vyzerajúca nehoda sa stala v piatok skoro ráno na železničnej trati v katastri obce Slovenské Nové Mesto v okrese Trebišov. Vlak narazil do osobného auta a tlačil ho pred sebou 450 metrov.

"Okolo pol šiestej ráno došlo k zrážke motorového vozidla Škoda s osobným vlakom premávajúcim na trati Michaľany – Čierna nad Tisou," uviedla košická krajská polícia na sociálnej sieti Facebook.

Ako ďalej informovali policajti, 72-ročná vodička prechádzala cez priecestie, s vozidlom zišla mimo spevnenú plochu, kde auto zostalo zakliesnené.

Rušňovodič v hmle už zrážke nedokázal zabrániť a narazil do auta. Žena pred zrážkou stihla z vozidla vystúpiť. Bezprostredne po dopravnej nehode podrobili rušňovodiča aj vodičku dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Nehoda je v štádiu šetrenia.

https://www.facebook.com/KRPZKE/posts/3058490154250800

Súvisiace články

Najčítanejšie správy