Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Futbalista Kopúnek pre TV JOJ prehovoril o obvinení: V živote som ženu netýral, nedajbože syna
Zdielať na

Futbalista Kopúnek pre TV JOJ prehovoril o obvinení: V živote som ženu netýral, nedajbože syna

BRATISLAVA / Prokurátorka pustila bývalého futbalového reprezentanta Kamila Kopúnka na slobodu. Vo štvrtok ho obvinili z týrania. Televízii JOJ poskytol rozhovor. Kopúnek uviedol, že bol v šoku.

"Bol som v šoku, že prišla NAKA. Na moju obhajobu chcem povedať, že v živote som ženu netýral, nedajbože syna. Chcel by som sa k tomu vyjadriť, že neviem prečo sú policajné zložky takto zneužívané...medzi mnou a manželkou. Každý vie, že medzi nami je taký boj, lebo sa rozvádzame a nemala by sa polícia zneužívať na takéto veci. Tak už sme dlhšie od seba...nežijeme spolu," uviedol bývalý futbalový reprezentant Kamil Kopúnek. 

"Je to na úradoch, aby zistili, čo je za tým," odpovedal Kopúnek na otázku, či môže ísť o pomstu zo strany manželky. "Vnímam to tak, že sa niekto snaží poškodiť mi meno. Ale ľudia vedia, kde je pravda," dodal Kopúnek. 

Televízii JOJ sa podarilo spojiť aj s manželkou Kamila Kopúnka

K prípadu sme oslovili aj jeho manželku Dominiku, ktorá nám dala stručné stanovisko. "Momentálne by som sa k tomu nerada vyjadrovala, nakoľko je to veľmi citlivá téma a snažím sa uchrániť Marcuska hlavne. Prepáčte, momentálne sa k tomu nechcem vyjadrovať," reagovala manželka Dominika. 

"Môj klient je v celom rozsahu nevinný. Žiaden skutok, ktorý by zodpovedal týraniu blízkej zverenej osoby, sa nestal. Po predložení všetkých dôkazov vyšetrovateľovi, vyšetrovateľ s prokurátorkou dozorujúcou zhodnotili, že nie je dôvod na väzobné stíhanie, môjho klienta prepustili. Čo je tiež znak toho, že k takému skutku prísť nemuselo a nemajú tú istotu a voči vznesenému obvineniu budeme podávať sťažnosť," poznamenal advokát Alexander Új. 

Národná kriminálna agentúra futbalistu zadržala vo štvrtok ráno. 36-ročného trnavského rodáka vyšetrovateľ obvinil z týrania blízkej a zverenej osoby. Podľa informácií TV JOJ mal týrať manželku. 

Bývalý reprezentant má na konte 17 štartov za Slovenskú republiku. Pamätným okamihom v jeho kariére je zápas proti Taliansku na majstrovstvách sveta 2010, keď strelil víťazný gól. "Je zadržaný ako obvinený a momentálne prebiehajú procesné úkony," potvrdil v telefonáte pre TV JOJ hovorca policajného prezídia Michal Slivka.  "Vyšetrovateľ ho obvinil z týrania blízkej zverenej osoby a pokračujú úkony," dodáva Slivka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy