Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Po zrážke vyhasol život matky troch detí: Vodič, ktorý šoféroval opitý, putuje do väzby
Zdielať na

Po zrážke vyhasol život matky troch detí: Vodič, ktorý šoféroval opitý, putuje do väzby

Archívna reportáž

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM/ČACHTICE / Vodič, ktorý zapríčinil tragickú zrážku, putuje do väzby. Piatková nehoda si vyžiadala život matky troch detí. Muž, ktorý nafúkal vyše jeden a pol promile, zrejme za volantom zaspal.

Čelnú zrážku dvoch áut má na svedomí vodič čierneho SUV, ktorý vo vysokej rýchlosti prešiel do protismeru. Doplatila na to nevinná žena, ktorá sa vracala domov z práce. "Dostal šmyk, ja som to hneď videl, tak som strhol volant doľava do protismeru, ja som ho obišiel, no do pani to čelne narazil," povedal vodič taxislužby, svedok nehody. 42- ročná matka troch detí sa v aute viezla sama, náraz nemala šancu prežiť. Podľa informácií TV JOJ mal alkoholom podgurážený vodič za volantom zaspať. Keď zišiel autom z cesty, pravdepodobne sa prebral a strhol riadenie doľava.  

"45-ročný vodič nafúkal 1,60 promile alkoholu v dychu.  Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Novom Meste nad Váhom vodiča obvinil z trestného činu usmrtenia. Zároveň spracoval podnet na jeho vzatie do väzby, ktorý súd akceptoval," informovala polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy