Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mrazivý nález na policajnej stanici: Neuveríte, čo zaistili policajti svojim kolegom
Zdielať na

Mrazivý nález na policajnej stanici: Neuveríte, čo zaistili policajti svojim kolegom

PREŠOV / Prešovskí policajti zaistili mraziaci box naplnený mäsom a rybami. Mrazák totiž našli na jednom z policajných oddelení a nikto zatiaľ nevie ako dlho mrazil a ako dlho zaň elektrinu platil štát. Všetko nasvedčuje tomu, že "čiernu ovcu" budú hľadať policajti medzi svojimi.

Oddelenie policajného zboru v Slovenskej Kajni. Netradičné vyšetrovanie začalo kontrolou služobných priestorov z Krajského riaditeľstva. A pri nej našli mrazák, ktorý nebol súčasťou vybavenia policajnej stanice.

Podľa zdroja televízie JOJ z prostredia polície sa teraz okrem iného zisťuje komu mrazák oficiálne patril. Ale tiež to aké obdobie si niekto mrazil mäso za štátne útraty. "Na základe vykonanej kontroly Oddelenia kontroly KR PZ Prešov bolo zistené, že v budove policajného oddelenia sa nachádza mraziaci box, ktorý nie je súčasťou inventarizácie," uviedol hovorca KR PZ Prešov Igor Pavlik. "Vzhľadom k tomu, že bolo všetko zamrznuté, nie je možné teraz určiť presne, aký druh mäsa tam je," vyjadril sa Pavlik.

Okrem mäsa zatiaľ neznámeho pôvodu boli v mrazáku aj ryby. Či boli z neďalekej Domaše, ukáže až vyšetrovanie. Policajná stanica sa nachádza len 500 metrov od vodnej nádrže. "Mraziaci box bol zaistený pre účely trestného konania. Jeho súčasťou bude aj vyčíslenie výšky škody spotrebovanej elektrickej energie," dodal Pavlik.

Zaistený mrazák sa aktuálne nachádza na jednom z obvodných oddelení v Prešove. Či je v nejakom sklade alebo v policajnej cele sme sa nedozvedeli. Ale podľa zdroja televízie JOJ je zapnutý a mrazí mäso ďalej.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy