Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Len 18 - ročné dievča zomrelo po tragickej dopravnej nehode na Tomášikovej ulici v Bratislave. Teraz polícia žiada o pomoc
Zdielať na

Len 18 - ročné dievča zomrelo po tragickej dopravnej nehode na Tomášikovej ulici v Bratislave. Teraz polícia žiada o pomoc

BRATISLAVA / Prechádzala cez priechod pre chodcov a po zrážke s autom prišla o život. Od tragickej nehody, pri ktorej zomrela iba 18-ročná maturantka Linh prešli už tri dni. Vyšetrovateľ, zatiaľ bývalú missku, ktorá auto šoférovala a študentku zrazila, neobvinil. Znalci skúmajú, ako presne k nehode došlo.

Mladá maturantka v pondelok na poludnie prechádzala v Bratislavskom Ružinove cez priechod pre chodcov na Tomášikovej ulici. Bývalá miska, ktorá sedela v luxusnom Range Roveri ju bez brzdenia zrazila a dievčina skončila s ťažkými poraneniami viac ako 20 metrov od miesta zrážky. Študentku sa snažili najprv oživiť svedkovia a neskôr záchranari, no zraneniam na mieste podľahla. Podľa našich informácií mala nebohá v ušiach slúchadlá a pustenú hudbu. Šoférka bola po nehode v šoku a skončila v nemocnici z ktorej ju neskôr prepustili.

Bývalá misska zatiaľ obvinená nie je a čaká sa na výsledky znaleckých posudkov. Ak jej dokážu vinu hrozí jej až 5 rokov za mrežami. "Obvinenie konkrétnej osoby doposiaľ zatiaľ vznesené nebolo. Do konania boli pribratí aj znalci z rôznych odborov. Až po vyhodnotení jednotlivých dôkazov bude možné rozhodnúť o vznesení obvinenia konkrétnej osobe," uviedla policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Polícia prosí verejnosť o pomoc a hľadá svedkov tejto mimoriadne tragickej dopravnej nehody, pri ktorej zormelo iba 18-ročné dievča. Ak ste náhodou niečo videli kontaktujte políciu, či už osobne alebo telefonicky. S vodičkou Danielou sme sa pokúšali dnes spojiť telefonicky. No naše hovory ani na SMS správy nijako nereagovala.

Linhina blízka rodina a kamaráti len pár metrov od miesta, kde zahynula spravili spomienkové miesto. Aj dnes tam horeli počas celého dňa sviečky. Kamaráti mladej gymnazistky sú z toho čo sa stalo zdrvení. Mimo kamery nám prezradili že Linh bola mimoriadne usmievavé dievča, ktoré pomáhalo kde sa dalo.

​Pozrite si zábery z miesta činu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy