Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Mrazivý nález pri Huncovciach: Policajti našli v aute pod mostom dve mŕtve telá
Zdielať na

Mrazivý nález pri Huncovciach: Policajti našli v aute pod mostom dve mŕtve telá

HUNCOVCE / Mŕtve telá dvoch mladíkov našli v nedeľu popoludní vo vraku auta pod mostom pri Kežmarku. Od príbuzných sme sa na mieste dozvedeli, čo predchádzalo tejto tragédii.

Zdrvená matka hovorí o vodičovi. Tvrdí, že práve on mal jej 18-ročného syna v sobotu večer prehovoriť, aby sa išli povoziť. Až keď sa jej syn celú noc nevrátil dom, jeho matka tušila, že je zle. "Išla som za policajtmi a nikto mi neveril," povedala zronená žena.

Nikto nepredpokladal, že jej zlá predtucha sa naplnila. Rodičia, aj príbuzní sa pustili do pátrania. "Sto razy sme tadiaľ prešli a nič sme nevideli," vyjadrila sa matka spolujazdca. Auto totiž nemali šancu vidieť. Až popoludní šli príbuzní pešo a pod mostom si všimli vrak auta a v ňom dvoch zakliesnených mužov. Rýchlo zalarmovali pomoc.

Kežmarskí hasiči to nemali ďaleko, keďže miesto je len pár metrov od ich stanice. "Po príjazde na miesto nehody sme pomocou vyslobodzovacieho zariadenia vystrihli dve osoby. Žiaľ, už sme im nevedeli pomôcť, už boli mŕtvi," uviedol veliteľ zásahu, OR HaZZ Kežmarok Slavomír Kislan.

Podľa prvých zistení mohlo k nehode dôjsť už v nedeľu v skorých ranných hodinách. Auto pravdepodobne vo veľkej rýchlosti zišlo z cesty a narazilo do svahu. Šoféroval 28-ročný Ján, Rado sedel vedľa neho. Obaja vo vraku zahynuli.

Na miesto nehody prišli kriminalisti, znalec, prokurátor aj policajti z Kežmarku a Popradu. Čo sa v osudnú chvíľu mohlo stať budú ďalej vyšetrovať kežmarskí policajti. Či vodič pred jazdou pil, bude známe až po pitve.

https://www.facebook.com/KRPZPO/posts/965937267203955

Súvisiace články

Najčítanejšie správy