Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vážna nehoda ochromila dopravu vo Zvolene. Autu po náraze do kamióna odtrhlo strechu
Zdielať na

Vážna nehoda ochromila dopravu vo Zvolene. Autu po náraze do kamióna odtrhlo strechu

ZVOLEN / Vážna dopravná nehoda v stredu večer paralyzovala dopravu vo Zvolene. Na vjazde do mesta sa čelne zrazilo osobné auto s maďarským kamiónom. Auto prešlo z nepochopiteľných príčin do protismeru. Náraz bol taký silný, že na aute odtrhol strechu. Mladý vodič bojuje o život.

Pri pohľade na to čo zostalo z auta po čelnej zrážke s kamiónom mrazí. Silný náraz odtrhol na vozidle strechu. Za volantom sedel 20 - ročný mladík, viezol príbuznú, priateľku svojho otca. Na výjazde zo Zvolena prešlo auto do protismeru.

Posádka auta bola vážne zranená. Spod pokrčených plechov zdemolovaného auta im pomáhali hasiči.

​20- ročný vodič mal také ťažké zranenia, že mu na pomoc letel záchranársky vrtuľník. Pristál priamo na ceste, ktorá bola počas zásahu úplne neprejazdná. "Muža záchranári previezli do nemocnice v Banskej Bystrici a napojili na umelú pľúcnu ventiláciu," informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková. 

Mladého muža v banskobystrickej nemocnici ešte v noci operovali, zostáva v umelom spánku a je v ohrození života. 

50 -ročná spolujazdkyňa mala tiež vážne zranenia, zlomeniny horných končatín aj hrudníka. Okolnosti nehody vyšetruje polícia, dôležité bude zistiť, prečo auto na rovnom úseku cesty prešlo do protismeru. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy