Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Pri Michalovciach sa zrazili autá a autobus. Na miesto smerovali leteckí záchranári
Zdielať na

Pri Michalovciach sa zrazili autá a autobus. Na miesto smerovali leteckí záchranári

Zdroj: noviny.sk

NACINA VES / V obci Nacina Ves pri Michalovciach došlo k vážnej nehode. Podľa prvotných informácií z miesta nehody vodička Fabie z neznámych príčin vošla autobusu do protismeru a následne sa čelne zrazila s autom idúcim za ním. Na miesto smerovali aj leteckí záchranári.

K nehode došlo na ceste v obci Nacina Ves. Údajne vodička Fabie vošla linkovému autobusu do protismeru, šofér ale stihol zareagovať. S autobusom sa jej pokúsil na ceste vyhnúť, následkom čoho sa podľa informácií TV JOJ auto s autobusom "ošuchli". Vodička následne čelne vrazila do Suzuki. 

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. V linkovom autobuse malo sedieť asi 20 cestujúcich, k ich zraneniu nedošlo. Vodičku Fabie záchranári previezli do nemocnice, no jej zranenia nie sú vážne. Je mimo ohrozenia života. Druhú šoférku museli do košickej nemocnice previezť leteckí záchranári. "S poranením hrudníka, brucha a panvy bola v stabilizovanom stave letecky prevezená na kliniku úrazovej chirurgie v Košiciach," informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková.

Príčina nehody je v štádiu vyšetrovania. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy