Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Pri obci Dolný Bar vykopala NAKA pozostatky ľudského tela
Zdielať na

Pri obci Dolný Bar vykopala NAKA pozostatky ľudského tela

DUNAJSKÁ STREDA / Ďalšiu obeť pravdepodobne mafiánskych čistiek dnes vykopali na poli neďaleko Dunajskej Stredy. Polícia zatiaľ nepotvrdila ani nevyvrátila, či ide o obeť klanu Šátorovcov.

Príslušníci NAKA, v katastri obce Dolný Bar, kopali už od pondelka. Na poli medzi Dolným Barom a Madom sa aj niekoľko dní bagrovalo. K neoznačeným policajným autám pribudlo popoludní aj auto policajného technika. Približne 600 metrov od posledných domov  v asi dvojmetrovej hĺbke vykopali ľudské pozostatky.


S najväčšou pravdepodobnosťou ide o obeť organizovaného zločinu z juhu Slovenska. Krátko pred piatou popoludní policajti z jamy vybrali čierne vrece zrejme s pozostatkami. Kto je ďalšou nájdenou obeťou niekdajšieho mafiánskeho upratovania spred rokov, polícia zatiaľ nezverejnila. Na otázky, ktoré sme zaslali sme do uzávierky nedostali odpoveď.

Jamu, z ktorej pozostatky dnes vybrali, bagrista vzápätí zahrabal. To, či na približne 50-tich metroch výkopov, ktoré tu v priebehu 3 dní vykonali, našli aj ďalšie dôkazy, dá odpoveď polícia až v najbližších dňoch.
Sátorovci pôsobili viac ako desať rokov na južnom Slovensku, vraždiť mali konkurentov, aj biele kone, no údajne aj len tak z rozmaru.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy