Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Na priechode Šturec havarovalo auto. Šmýkalo sa a skončilo v lese
Zdielať na

Na priechode Šturec havarovalo auto. Šmýkalo sa a skončilo v lese

ŠTUREC / Mladý vodič dostal pri predbiehaní šmyk. Auto sa stalo neovládateľné, šmýkalo sa niekoľko metrov až skončilo v lese.

Nehoda sa stala v smere z Dolného Harmanca na Šturec. Vodič dostal šmyk a po 10 metroch ho zastavili až stromy v lese. "Mladý šofér mal šťastie, že neskončil nižšie - pod úrovňou cesty," povedal zamestnanec odťahovej služby Martin Markovič. 

Chlapi z odťahovej služby mali čo robiť, aby auto dostali po nehode späť na cestu. "Vyťahovanie vozidla komplikoval neprispôsobivý terén, všade bolo lístie, skaly a kamene a šmýkalo sa tu," dodáva Markovič. "Vodič vozidla sa po predbiehaní zaraďoval do jazdného pruhu a dostal šmyk," informuje hovorkyňa banskobystrickej polície Petra Kováčiková. 

"Krátko pre 11 hod. boli hasiči privolaní na pomoc, poskytli predlekársku pomoc jednej zranenej osobe," dodáva hovorca banskobystrických hasičov Matúš Kondela. Alkohol u vodiča havarovaného auta nebol zistený.

Mladý vodič bol z miesta dopravnej nehody prevezený do nemocnice. "Na Šturec chodíme pomerne často, problémom sú ostré zákruty," rozpráva Markovič. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy