Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vo Zvolene zhorelo nadránom auto. Majiteľ ponúka odmenu za pomoc pri nájdení podpaľača
Zdielať na

Vo Zvolene zhorelo nadránom auto. Majiteľ ponúka odmenu za pomoc pri nájdení podpaľača

ZVOLEN / Obyvateľov zvolenského sídliska zobudil požiar. Na parkovisku pod oknami bytovky horelo auto. Jeho majiteľ ponúka odmenu za pomoc pri nájdení páchateľa.

 Auto zaparkované pred obytným domom na sídlisku Podborová sa ocitlo v plameňoch nadránom pred 4:00 hodinou. "Počul som buchnúť pneumatiky, pozrel som sa z okna a videl som, že mi horí auto," vraví poškodený. 

 Auto bolo firemné, no poškodený ho využíval aj na súkromné účely viac ako 3 roky. Za pomoc pri nájdení páchateľa ponúka odmenu. "Ponúkam odmenu 2000 eur tomu, kto pomôže identifikovať páchateľa. Tie peniaze som mal odložené na výmenu oleja," dodáva majiteľ zhoreného auta. 

Polícia stále vyšetruje, ako k požiaru osobného auta došlo, no cudzie zavinenie nevylúčila. "Polícia vo Zvolene začala trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci. Po páchateľovi pátrame a o pomoc žiadame aj občanov," informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

Ak máte akékoľvek informácie, ktoré by pomohli objasniť prípad zhoreného auta na sídlisku Podborová, kontaktujte políciu na čísle 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy