Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Žena si sadla za volant s viac ako 3 promile. V aute pritom viezla dve malé deti
Zdielať na

Žena si sadla za volant s viac ako 3 promile. V aute pritom viezla dve malé deti

Archívna reportáž

MALACKY / Žena si sadla za volant s viac ako 3 promile. V aute pritom nebola sama, ale viezla aj dve maloleté deti.

Auto, v ktorom sa nachádzali dve maloleté deti, viedla žena s viac ako 3 promile. Je šťastím, že táto vodička nespôsobila dopravnú nehodu, ktorá mohla zanechať následky na ich životoch a zdraví a životoch a zdraví nevinných.

Diaľniční policajti v stredu popoludní zastavili vozidlo Ford Galaxy prechádzajúce po ulici Nad Výhonom v Malackách. Vo vozidle sa nachádzala vodička dve maloleté deti. "Vodička bola počas kontroly podrobená dychovej skúške, ktorej výsledok bol 1,52 mg/l alkoholu v dychu. Opakovaná dychová skúška skončila ešte s vyššou hodnotou. Výsledok opakovanej dychovej skúšky bol 1,56 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje viac ako 3 promile!" informovala polícia na svojej stránke. 

Na základe týchto skutočností bola eskortovaná na policajné oddelenie a obvinená z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade preukázania viny jej hrozí v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody až na dva roky.


Policajti denne zaznamenávajú prípady vodičov, ktorí riskujú jazdou pod vplyvom alkoholu. Polícia opäť apeluje na všetkých vodičov, aby boli zodpovední a šoférovaniu sa po požití alkoholu alebo návykových látok vyhli, a na svoju prepravu použili mestskú hromadnú dopravu, taxislužbu, alebo oslovili niekoho, kto nepil.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy