Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tragédia na R1. Osobné auto vyletelo z cesty
Zdielať na

Tragédia na R1. Osobné auto vyletelo z cesty

TEKOVSKÉ NEMCE / Cesta z chalupy sa pre rodinu z Trnavy skončila tragickou zrážkou. Nehoda sa stala na rýchlostnej ceste R1 pri Tekovských Nemciach. Auto zišlo z cesty a zostalo zakliesnené pod diaľničným nadjazdom. 68-ročný vodič, ktorý viezol svoju dcéru aj vnuka, zahynul.

Nehoda sa stala na rovnej ceste. Vodič s autom vrazil do týchto betónových zvodidiel, ktoré následne preletel. Potom ako auto zišlo z cesty, ešte narazilo do stĺpa, na ktorom je kamerový systém. Vozidlo ešte letelo niekoľko metrov a vbehlo až pod betónový nadjazd. Zostalo tam prevrátené na boku. "Zatiaľ vieme iba to, že vozidlo z technicky nevysvetliteľného dôvodu vyšlo vpravo mimo vozovku kde prešlo cez betónové zvodidlá," vyjadril sa veliteľ zásahu hasičov Marián Lenčeš.  Okoloidúci svedkovia zavolali pomoc. Už zakrátko k miestu nehody prišli záchranárske zložky a ratovali 3- člennú posádku auta. "V čase nášho príchodu už zranené osoby boli vonku z vozidla jedna vyšla sama a druhej pomohli okoloidúci vodiči," dodal Lenčeš. 

Po zrážke zostal vodič v aute zakliesnený a záchranári mu už pomôcť nedokázali. Jeho dcéru ako aj vnuka previezli so zraneniami do nemocnice. Rodina sa vracala z chalupy domov do Trnavy. Zranená 44- ročná dcéra a 17- ročný vnuk sú v Nitrianskej nemocnici. Prečo 68- ročný nebohý vodič zišiel v tomto úseku z cesty jasné nie. Okolnosti zrážky sú v štádiu vyšetrovania znalca ako i polície.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy