Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Triasli sa mu ruky, opísali svedkovia lupiča, ktorý v bratislavskej herni namieril zbraň na krupiérku
Zdielať na

VIDEO: Triasli sa mu ruky, opísali svedkovia lupiča, ktorý v bratislavskej herni namieril zbraň na krupiérku

BRATISLAVA / Herňa v bratislavských Podunajských Biskupiciach sa stala terčom ozbrojeného lupiča. S pištoľou v ruke ohrozoval krupiérku. Žena bola v takom šoku, že peniaze si z kasy musel zobrať sám lupič.

Bratislava, Podunajské Biskupice, Vetvárska ulica. Maskovaný lupič v nočných hodinách vtrhol do miestnej herne. S kuklou na hlave a so zbraňou v ruke prešiel naprieč herňou až k baru, kde pištoľ namieril na krupiérku. Pod vyhrážkami, že ju zastrelí si od nej vypýtal peniaze. Mladá zamestnankyňa bola tak vyplašená, že lupičovi v strachu o svoj život povedala, kde sú peniaze. Hotovosť si muž nakoniec spoza baru zobral sám.

"Nie je to sranda. Ťažké by to bolo aj pre chlapov a nie nejakú babu mladú 22-ročnú. Ešte sama tu bola v noci. Určite to bol tip," vraví zákazník. "V danom prípade je vedené trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže," informuje policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

Zamestnankyni sa okrem nepríjemného zážitku našťastie nič nestalo. Rovnako bez zranení zostal aj klient herne. Lupič, ktorý si odniesol z prevádzky približne 500 eur z herne rýchlo ušiel a stratil sa medzi rodinnými domami. "Lúpež sa zaobišla bez zranení. Po neznámom páchateľovi policajti v súčasnosti pátrajú," dodala Slamková. 

Podľa opisu svedkov má lupič do 30 rokov. Bol zhruba 175 centimetrov vysoký, štíhlej postavy a triasli sa mu ruky. Od hlavy až po päty bol oblečený v čiernom.

 Mužovi teraz hrozí za jeho 500-eurový lup so zbraňou v ruke až 12 rokov za mrežami. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy