Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kuriózna naháňačka v Čadci: Neuveríte, ako policajt dolapil zlodejku, ktorá vykradla drogériu
Zdielať na

Kuriózna naháňačka v Čadci: Neuveríte, ako policajt dolapil zlodejku, ktorá vykradla drogériu

ČADCA / Policajt v čase svojho osobného voľna s kolieskovými korčuľami na nohách naháňal zlodejku, ktorá v drogérii v Čadci ukradla tovar za viac ako 400 eur. Všimol si, že predavačka v panike vybehla z predajne, ani na chvíľu nezaváhal a za zlodejkou sa pustil až k železničnej stanici.

29-ročná Lucia si z regálov brala ten najdrahší tovar, zubné pasty a výživové doplnky si napchala do náprsnej tašky, prešla cez pokladňu, no bez zaplatenia. zlodejka z drogérie, v ktorej kradla, ušla smerom na železničnú stanicu. Predavačka sa ju ešte snažila zastaviť. "Odbehla som za ňou, pípala, nereagovala. Bolo jasné, že niečo ukradla," povedala predavačka Ivana.

Za zlodejkou sa pustil policajt v čase svojho osobného voľna, na nohách mal korčule. "Mal som voľno a korčuľoval som sa práve. Videl som, ako z predajne vyšla von žena, ktorá zapípala. Za ňou vybehla predavačka, šiel som sa opýtať, čo sa stalo a či niečo odcudzila, tak som šiel za ňou," vyjadril sa zasahujúci policajt Tomáš.

Luciu zadržali a zaistili aj všetok ukradnutý tovar. "Odcudzený tovar v hodnote 400 eur bol zaistený a bude vrátený do predajne," uviedla hovorkyňa KR PZ Žilina Jana Balogová.

Mladú ženu obvinili z krádeže. "Obdobného skutku sa žena dopustila už v minulosti a za tento skutok jej bola uložená bloková pokuta," dodala Balogová. Tentokrát už 29 ročnej Lucii hrozia za poslednú krádež až 2 roky za mrežami.



Súvisiace články

Najčítanejšie správy