Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
FOTO Zlodeja, ktorý kradol v bratislavskej reštaurácii: Ak ste muža spoznali, kontaktujte políciu
Zdielať na

FOTO Zlodeja, ktorý kradol v bratislavskej reštaurácii: Ak ste muža spoznali, kontaktujte políciu

BRATISLAVA / V historickom centre hlavného mesta vyčíňal zlodej. Násilím sa dostal do pivárne a vykradol ju. Majiteľ ráta škody v stovkách eur. Navyše všetko nasvedčuje tomu, že reštauráciu vykradol aj v minulosti.

Bratislava centrum mesta, hlboká noc. Maskovaný zlodej vypáčil okno na tankovej pivárni a preskočil dovnútra. Nevadila mu ani bezpečnostná kamera, ktorá ho nasnímala na ulici a rovnako aj v prevádzke. Zlodej strávil v pivárni na Bielej ulici niekoľko hodín a bral všetko, čo mu prišlo pod ruku.


Po priestoroch pivárne sa niekoľkokrát prešiel a dostal sa až k baru. Tam postupne začal všetko prehľadávať až sa dostal k finančnej hotovosti. Okrem tržby ukradol aj fľaše s alkoholom, ktoré postupne nahádzal do tašky. "Vrátil sa až trikrát a využil situáciu, že táto ulica je taká hluchšia," povedal majiteľ reštaurácie.


Okrem toho, že majiteľ prišiel o tržbu a fľaše s alkoholom vznikli mu aj ďalšie škody. Prevádzka totiž v utorok musela zostať zatvorená. Poškodené okno musia vymeniť za nové a rovnako aj všetky zámky, pretože z priestorov zmizli aj kľúče. Na miesto prišli aj policajní vyšetrovatelia a technici. Tí zaistili rôzne stopy, ktoré po sebe zlodej zanechal.

"Myslím si, že ide o toho istého zlodeja, čo nás vykradol aj pred troma mesiacmi," skonštatoval majiteľ reštaurácie. Vtedy zlodej vypáčil vchodové dvere a okrem peňazí a alkoholu ukradol maskovaný muž aj notebook. "Použil tú istú taktiku. V podstate otvoril, pozrel sa, odišiel, za dve tri hodiny sa vrátil a tak isto postupoval ako pred 3 mesiacmi," opísal situáciu majiteľ reštaurácie.


Podľa našich informácií polícia už tuší, kto je za krádežami a zlodeja by tak v krátkej dobe mohli zadržať. Za mrežami si môže posedieť niekoľko rokov. "Vyšetrovateľ Policajného zboru začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže vlámaním v súbehu s neoprávneným zásahom do práva k domu, bytu, ale k nebytovému priestoru," uviedla hovorkyňa KR PZ Bratislava Lucia Mihalíková. Ak ste na záberoch zlodeja spoznali, kontaktujte políciu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy