Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ozbrojený útočník zaútočil na iného muža. So zbraňou v ruke vykrikoval, že ho zabije
Zdielať na

Ozbrojený útočník zaútočil na iného muža. So zbraňou v ruke vykrikoval, že ho zabije

SNINA / Ozbrojený útočník v samom centre mesta zaútočil v piatok popoludní na iného muža. So zbraňou v ruke vykrikoval, že ho zabije. Napokon ho pištoľou udrel do hlavy a podľa svedkov mu spôsobil zranenie. Agresora spacifikoval mestský policajt zo Sniny. Všetko sa odohralo pred očami viacerých svedkov, navyše v meste bolo v tom čase množstvo detí.

Incident medzi dvoma mužmi sa odohral priamo v centre mesta. Jeden z nich mal v ruke zbraň a vyhrážal sa ňou. Útočník držal zbraň a kričal na iného muža, že ho zabije. Svedkovia tvrdia, že vzápätí sa do seba pustili a útočník pištoľou udrel muža do hlavy, čím mu spôsobil zranenie. Všetko sa pritom dialo okolo druhej popoludní pred očami viacerých svedkov, dokonca aj detí.

"Jasné, že sa nám zastavuje rozum nad tým, keď tu práve na tých lavičkách sedia deti. Tam blízko je zmrzlina," povedala obyvateľka Sniny. "Určite to nie je normálne, aby sme sedeli na námestí, deti sa tu voľne hrajú a stane sa to, že niekto vytiahne zbraň a ide omráčiť druhého so zbraňou," dodáva obyvateľka Sniny. 

Ozbrojeného muža sa podarilo zastaviť vďaka pohotovej reakcii mestského policajta. Tu už sledujete, ako muž sedí na lavičke s putami na rukách. Prichádzajú ďalšie policajné hliadky. "Polícia začala v danej veci trestné stíhanie pre prečin výtržníctva a nebezpečného vyhrážania. V súvislosti s týmto skutkom bola zadržaná jedna osoba," rozpráva hovorca prešovskej polície Igor Pavlik. 

"Človek si myslí, že Snina ej malé mesto tak sme tu v bezpečí a stane sa taká vec, ktorú by sme ani nečakali," myslí si miestna obyvateľka. "Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony bližšie informácie poskytovať nebudeme," dodáva Pavlik. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy