Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Príčiny stredajšej smrteľnej nehody vyšetruje polícia. V Trnave vyhasol život 65-ročného muža
Zdielať na

Príčiny stredajšej smrteľnej nehody vyšetruje polícia. V Trnave vyhasol život 65-ročného muža

TRNAVA / Stredajšiu zrážku osobného auta s kamiónom neprežil 65-ročný vodič. Policajti nehodu na obchvate v Trnave dokumentovali viac ako 8 hodín. Príčiny stále vyšetrujú.

Nepochopiteľná a tragická nehoda sa stala na juhovýchodnom obchvate v Trnave v blízkosti strelnice. Šesťdesiatpäťročný vodič Opel Corsa prichádzal v smere od rýchlostnej cesty R1 na Trstínsku ulicu. No z dosiaľ neznámych príčin na rovnom úseku cesty vošiel do protismeru prichádzajúcemu kamiónu. Kamionista už nedokázal nič urobiť. Osobné auto, ako aj niekoľkotonový kolos odhodilo na bok a asi tridsať metrov od seba.

K nehode prišlo krátko po tretej hodine popoludní. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. No žiaľ, jednému z vodičov už nedokázali pomôcť. "Po zrážke začal kamión prevážajúci pneumatiky, drôty a škrob, horieť. Jeho 32-ročný vodič zo Srbska sa nezranil, dychovou skúškou mu alkohol zistený nebol," uviedla hovorkyňa trnavskej polície Martina Kredatusová. 

"Kamión v čase príjazdu hasičov na miesto udalosti, bol v plnom plameni. Osobné motorové vozidlo sa nachádzalo cca 30 metrov od horiaceho kamiónu. Na hasenie boli použité vysokotlakové prúdy, ťažká pena a hasiaci prášok," uviedol hasič Daniel Šiška.

Žiaľ, takéto šťastie nemal vodič osobného auta, ktorý zostal v aute zakliesnený. Svojim ťažkým zraneniam podľahol na mieste. Polícia úsek obchvatu od výjazdu na Špačince po výjazd na Trstínsku ulicu uzatvorila. Cestu plne sprejazdnili až krátko pred polnocou. Či vodičovi osobného auta prišlo nevoľno, dostal mikrospánok alebo sa pod nehodu podpísalo niečo iné sa vyšetruje. K objasneniu nehody bol prizvaný aj znalec v odbore dopravy.

"Presné príčiny nehody zisťujeme, bolo začaté trestné stíhanie pre usmrtenie," dodáva Kredatusová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy