Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V Bratislave zhoreli luxusné autá: Policajti hľadajú podpaľača
Zdielať na

V Bratislave zhoreli luxusné autá: Policajti hľadajú podpaľača

BRATISLAVA / Vo štvrtok ráno zhoreli na Pšeničnej ulici v Podunajských Biskupiciach luxusné autá. Policajti hľadajú podpaľača. Spôsobená škoda je momentálne predmetom vyčísľovania.

Muži zákona vyšetrujú okolnosti požiaru vedľa seba zaparkovaných áut značiek Audi a Bentley na Pšeničnej ulici v Bratislave v mestskej časti Podunajské Biskupice. Obe autá po požiari zostali značne poškodené. Oheň zničil aj dvere a okná na priľahlej budove. Pri požiari sa našťastie nikto nezranil.

"Oznámenie o požiari sme prijali dnes v skorých ranných hodinách. Na mieste sa už nachádzali príslušníci Hasičského a záchranného zboru, ktorí požiar uhasili," informovala polícia na sociálnej sieti.

​Akým spôsobom požiar vznikol, zatiaľ nie je známe. To či by mohlo ísť o vybavovanie si účtov, alebo len nešťastnú náhodu je predmetom vyšetrovania. Okolnosti kvôli ktorým tieto autá horeli, bude vyšetrovať aj zisťovateľ príčin požiarov.

Vyšetrovateľ Policajného zboru tento prípad objasňuje ako podozrenie z trestného činu poškodzovania cudzej veci. Škoda spôsobená na vozidlách je momentálne predmetom vyčísľovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy