Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vážna nehoda pri Kremnici. Mladá žena vletela po páde z motorky rovno pod kolesá kamiónu
Zdielať na

Vážna nehoda pri Kremnici. Mladá žena vletela po páde z motorky rovno pod kolesá kamiónu

TURČEK / V obci Turček sa v nedeľu popoludní stala vážna dopravná nehoda. Mladá žena vletela po páde motorky rovno pod kolesá kamióna. Cesta na Kremnicu bola takmer dve hodiny uzavretá.

Motocyklista obiehal kamión, no na mokrej ceste zrejme dostal šmyk. Na motorke s ním sedela jeho manželka, práve ona z motorky spadla rovno pod kolesá poľskej cisterny. "Videl som ich v poslednej chvíli, bolo mokro, dievča spadlo z motorky a mne rovno pod kolesá," vraví vodič cisterny. 

Poliak nemohol urobiť vôbec nič. "Počul som motorky, keď som sa pozrel do spätného zrkadla, tak dievča už bolo pod kolesami," pokračuje. 

"Po našom príchode už bola žena naložená na nosidlách, my sme ju pomohli naložiť do sanitky," informoval veliteľ zásahu Peter Hrča. Utrpela vážne poranenia dolných končatín. Sanitka ju previezla do Martina. 

"Počas dňa vytiekli prevádzkové kvapaliny, tie sme posypali sorbčným materiálom," dodal Hrča. Počas dokumentovania nehody bola cesta medzi Turčianskymi Teplicami a Kremnicou úplne uzavretá. Vodiči museli čakať v kolónach. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy