Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Polícia vyšetruje vraždu Košičana. Mladý otec (32) mal utrpieť bodné zranenia
Zdielať na

Polícia vyšetruje vraždu Košičana. Mladý otec (32) mal utrpieť bodné zranenia

ČAŇA / Odbor kriminálnej polície v Košiciach vyšetruje mimoriadne závažný zločin vraždy 32-ročného muža, ktorý prišiel o život na rybačke. Polícia podozrivého už zadržala.

K incidentu malo dôjsť v sobotu v obci Čaňa (okres Košice) na miestnom štrkovisku, kam chodil nebohý pravidelne na ryby. Iba 32-ročný muž utrpel po útoku bodné zranenia, ktorým na mieste podľahol. 

Mladého rybára, ktorý zomrel na následky bodných zranení, mal nožom napadnúť starší muž. Stalo sa to pri jednom z karavanov, v rybárskej lokalite, kde obaja muži spolu s ďalšími rybármi trávili víkend. "Niečo sa naťahovali s cigaretami a ten vyšiel z karavanu prišiel ku nemu a ho bodol. Dostal dve rany, do hrude a do brucha," opisuje incident príbuzný nebohého muža Igor. 

"Mal bodné poranenia hrudníka, ktorým na mieste podľahol,"  potvrdil hovorca operačného strediska záchranárov Jozef Minár. "Vyšetrovanie tejto závažnej trestnej činnosti vedie vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach, ktorý v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," informovala policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

V cele predbežného zaistenia už polícia má podozrivého muža. Políciu mal totiž privolať samotný útočník. Čo ho viedlo k tomu, že pripravil o život mladého Košičana, si ani jeho zronení príbuzní nevedia vysvetliť. "Manželka sa zrútila, mali mať o týždeň krstiny," dodal Igor s tým, že muž mal doma niekoľkotýždňové bábätko. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy