Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Záhadné úmrtie novorodenca v Prešove. O tom, že má prísť na svet netušili ani len susedia
Zdielať na

Záhadné úmrtie novorodenca v Prešove. O tom, že má prísť na svet netušili ani len susedia

PREŠOV / Policajti a záchranári zasahovali v pondelok večer na prešovskom sídlisku. Bojovali o život práve narodeného dieťaťa. To, žiaľ, zomrelo. Policajti okrem tohto úmrtia riešili na mieste nešťastia agresívneho otca. Slovne a dokonca aj fyzicky zaútočil na štáb TV JOJ.

"Čo tu otravuješ, buze*ant, čo otravuješ susedov dopi*i?" Takto agresívne zaútočil na štáb TV JOJ muž, ktorý má byť otcom dieťaťa. Niekoľkokrát päsťou udrel kameramana a schmatol ho za tričko tesne pod krkom. Fyzicky aj slovne neprestával útočiť. Štáb bol preto nútený zavolať políciu. "Vec preverujeme ako podozrenie z výtržníctva," uviedol hovorca KR PZ Prešov Igor Pavlik.

Pred privolanou policajnou hliadkou útočník tvrdil, že štáb TV JOJ sa mu mal večer predtým vyhrážať. Nikto z nás ho však nikdy predtým ani len nevidel. Hovorili sme iba s jeho susedmi, keď sme sa zaujímali o záhadné úmrtie dieťaťa v tomto paneláku. Má ísť o dievčatko, ktoré sa narodilo v pondelok večer. Jeho smrť vyšetruje aj polícia. "Prešovský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin vraždy novonarodeného dieťaťa matkou," vyjadril sa Pavlik.


Dieťa sa narodilo žene, ktorá býva v paneláku na prešovskom sídlisku. Jej partnerom má byť práve agresívny muž, ktorý napadol štáb TV JOJ. O tom, že s priateľkou čakali dieťa, však ani susedia nič nevedeli. "Napriek tomu, že operátorka linky 155 navigovala po telefóne laikov, ako mu poskytnúť prvú pomoc a neskôr o jeho život bojovali aj záchranári, dieťa zomrelo," povedala hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová. "Okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodal Pavlik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy