Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragický pohľad sa naskytol otcovi 26-ročného policajta. Mŕtvy ležal v rodinnom dome
Zdielať na

Tragický pohľad sa naskytol otcovi 26-ročného policajta. Mŕtvy ležal v rodinnom dome

NITRA / Mŕtveho policajta našli dopoludnia v rodinnom dome. Stalo sa to v nitrianskej časti Krškany. Muž mal na tele strelné poranenie. Dvadsaťšesťročný nadstrážmajster pracoval ako policajt v Mojmírovciach.

Podľa informácií televízie JOJ, nehybné telo 26-ročného policajta našiel príbuzný. Muž býval s rodičmi v rodinnom dome v okrajovej časti Nitry. Pár minút po 10.00 hodine sa otcovi naskytol hrôzostrašný pohľad. V izbe našiel syna zastreleného. Na miesto už zakrátko smerovali záchranárske zložky. Mladému policajtovi  už pomôcť nedokázali. Naše informácie hovoria o tom, že mal prestrelenú hlavu. "Začali sme trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," vyjadrila sa k prípadu policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. 

Polícia na mieste zaisťovala stopy, v blízkosti nebohého policajta údajne našli aj pištoľ. Jednou z najpravdepodobnejších verzií je, že muž sa zastrelil sám. "Presné okolnosti odhalí až ďalšie vyšetrovanie," informovala ďalej policajná hovorkyňa. Mladý policajt, pracoval na obvodnom oddelení v Mojmírovciach 4 roky. Medzi kolegami bol obľúbený a z toho čo sa udialo sú v obrovskom šoku.

Okolnosti tragickej udalosti sú stále v štádiu vyšetrovania. Polícia nateraz viacej informácií neposkytla.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy