Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dráma v Snine. Muž vytiahol zbraň a priložil ju zákazníkovi k hlave
Zdielať na

Dráma v Snine. Muž vytiahol zbraň a priložil ju zákazníkovi k hlave

SNINA / Po tom, ako si v krčme prisadol k dvom mužom, vytiahol pištoľ a jednému z nich ju priložil k hlave so slovami, že ho zabije. Toto urobil v Snine 68-ročný muž a poriadne si tým zavaril. Po troch nociach v policajnej cele, o ňom v super-rýchlom konaní rozhodoval sudca. A agresor už pozná aj právoplatný trest.

Muž má na krku obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania. Skončil v cele policajného zaistenia. V superrýchlom konaní o ňom rozhodoval sudca. V putách skončil po incidente v sninskom pohostinstve, kde si prisadol k dvom 47-ročným mužom.

"Z kapsičky vybral pištoľ, tú obtiahol a priložil ju jednému z mužov k hlave so slovami, že ho zabije," informuje policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.  Podľa polície mal zbraň namieriť aj na druhého muža a tiež tvrdiť, že ho zabije. Neskôr dodal, že ak ich nezabije pištoľou, tak potom určite nožom.

Sudca muža uznal za vinného. "Za čo mu bol uložený trest odňatia slobody v trvaní 12 mesiacov s podmienečným odkladom výkonu trestu sa skúšobnú dobu 24 mesiacov," uviedla hovorkyňa súdov Ivana Petrufová. 

Pozrite si reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy