Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Mladík si po pár pohárikoch sadol za volant, jazdu dedinou nezvládol. Zranil viacerých ľudí
Zdielať na

Mladík si po pár pohárikoch sadol za volant, jazdu dedinou nezvládol. Zranil viacerých ľudí

KLENOVÁ / Vyletel z cesty, narazil do telefónneho stĺpa a následne do brány rodinného domu. Po nehode na východe Slovenska museli viacerých ľudí ošetriť záchranári a vodič sa dostal do poriadnych problémov.

"Dvadsaťšesťročný vodič sa plne nevenoval riadeniu, nesledoval situáciu v cestnej premávke a narazil do telekomunikačného stĺpa a následne do brány rodinného domu," informoval o nehode hovorca polície Igor Pavlik. Nehoda sa stala okolo tretej hodiny nadránom v obci Klenová v sninskom okrese. Na mieste okrem hasičom museli zasahovať aj záchranári. Ošetrili viaceré osoby.

"Po príchode na miesto zásahu bolo zistené, že osoby sa už nenachádzajú vo vozidle. Dve účastníčky z miesta nehody ušli," vyjadril sa veliteľ zásahu hasičov Ervín Škutka. U 26-ročného vodiča policajti vykonali dychovú skúšku. Tá nedopadla v jeho prospech. Výsledok bol viac ako 1,3 promile. Policajti vodiča obvinili z ohrozenia pod vplyvnom návykovej látky. Stíhaný je na slobode. V prípade dokázania viny mu hrozí väzenie až na 1 rok.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy