Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V popradskej čističke odpadových vôd našli telo novorodenca, polícia hovorí o vražde
Zdielať na

V popradskej čističke odpadových vôd našli telo novorodenca, polícia hovorí o vražde

POPRAD / V popradskej čističke odpadových vôd našli zamestnanci telo novorodenca. Podľa informácií TV JOJ zo zdroja z prostredia vyšetrovania našli telo pri čistení priepustov čističky. Informácie priniesla reportérka KRIMI Zuzana Pojedincová.

Informácie z rána už potvrdila aj polícia, tá miesto nešťastia dokumentovala vyše hodinu. Rutinné čistenie sa pre pracovníkov zmenilo na mimoriadne smutnú udalosť. Telíčko sa pravdepodobne dostalo do čističky cez kanalizáciu. 

Vedenie Podtatranskej vodárenskej spoločnosti, ktorá čističku spravuje, sa pre prebiehajúce vyšetrovanie nemôže k prípadu vyjadriť.

Polícia už ale skutok pomenovala - ide o vraždu. "Popradský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu vraždy novonarodeného dieťaťa matkou," potvrdil krajský hovorca polície Igor Pavlik. 

Polícia podozrivú osobu už zadržala, vyšetrovanie je ale na začiatku. Bližšie informácie nateraz polícia špecifikovať nechce, stále prebiehajú procesné úkony. "Vzhľadom na citlivosť prípadu a prebiehajúce úkony bližšie informácie nie je možné poskytnúť," vysvetlil Pavlik. 

Pozrite si aj podobnú reportáž z Nových Zámkov. Osemmesačná Lucka, ktorej telo našli zakopané v záhrade, nechýbala ani doktorom či úradom: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy