Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jazda motorkárov pri Zvolene skončila tragédiou. Dvaja po zrážke na mieste zomreli
Zdielať na

Jazda motorkárov pri Zvolene skončila tragédiou. Dvaja po zrážke na mieste zomreli

LIESKOVEC / Na frekventovanej ceste neďaleko Zvolena došlo k tragédií. Kolóna motorkárov sa vyhýbala vodičovi v osobnom aute, ktorý chcel odbočiť z hlavnej cesty na vedľajšiu. Dvaja z nich si auto, zrejme, nevšimli a došlo k zrážke. Zraneniam na mieste podľahli dvaja vodiči.

Nehoda sa stala na ceste v obci Lieskovec neďaleko Zvolena. Podľa informácií TV JOJ z miesta nehody, vodič auta chcel odbočiť z hlavnej cesty na vedľajšiu. V tej chvíli tadiaľ prechádzala aj kolóna motorkárov, ktorí sa mu uhýbali. Dvaja z nich si ale pravdepodobne stojace vozidlo nevšimli a v rýchlosti do auta zo zadu napálili.  "Vodič dával prednosť, keď doňho zozadu narazili postupne dve motorky," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Na dvoch cestných motorkách sedeli traja mladí ľudia. 25-ročný Daniel mal úplne novú motorku, kúpil si ju iba pred dvomi týždňami. Na druhom stroji sedel 31- ročný Marián so svojou 27- ročnou manželkou. Obaja muži, žiaľ, zraneniam podľahli na mieste. Stav 27-ročnej ženy bol vážny, záchranári ju previezli do nemocnice.

"Hasiči vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru," informovala hovorkyňa hasičov  Katarína Križanová. Štátna cesta zostala uzavretá. Partia na motorkách zrejme využila pekný slnečný deň na výlet, cesta ale skončila mimoriadne tragicky. Prečo to zisťujú dopravní policajti, ktorí na mieste niekoľko hodín dokumentovali všetky stopy. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy