Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vodiči v Banskej Bystrici sa stali svedkami drogovej razie, mužov zatkli priamo na križovatke
Zdielať na

Vodiči v Banskej Bystrici sa stali svedkami drogovej razie, mužov zatkli priamo na križovatke

BANSKÁ BYSTRICA / Drogová razia v Banskej Bystrici. Vodiči tam uviazli v kolónach. Krajskí kriminalisti totiž priamo v križovatke zastavili auto a dvojicu mužov, ktorí v ňom sedeli, vytiahli von. Auto im ale nepatrilo. Bez vedomia majiteľa ho zobrali z autoservisu, v ktorom jeden zo zadržaných mužov pracoval.

K razii došlo na hlavnej ceste v čase dopravnej špičky. Auto s podozrivou dvojicou zastavili krajskí kriminalisti priamo v križovatke. Mužov vytiahli von a nasadili im putá. "Videl som mužov ako sedia na zemi, asi drogy, čakajú ešte asi na väčšie ryby," poznamenal svedok. 

Prehľadať museli celé auto, išlo o raziu zameranú na drogovú trestnú činnosť. Na mieste bol aj psovod so špeciálne vycvičeným psom. Spútaní muži počas celého zásahu sedeli na zemi vedľa auta.

Kým prehľadávali, dopravu regulovali policajti. Nebola to žiadna náhoda, zadržaných mužov mali kriminalisti v hľadáčiku už istú dobu.

Obaja sú polícii dobre známi z minulosti. "Banskobystrickí kriminalisti dnes zadržali osoby podozrivé z drogovej trestnej činnosti. Nakoľko prebiehajú procesné úkony, podrobnejšie informácie k prípadu zverejníme neskôr," informovala o zásahu hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica. 

Vodič neprežil náraz v plnej rýchlosti do stromu. Zostali po ňom tri deti. Viac už Andrea Točená: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy