Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Slepého koníka Tristana, ktorý zmizol, majú majitelia už doma. Našli ho na mieste, kde by to nečakali
Zdielať na

Slepého koníka Tristana, ktorý zmizol, majú majitelia už doma. Našli ho na mieste, kde by to nečakali

VLKY / O koníkovi, ktorý zmizol z ranča v obci Vlky (okres Senec), televízia JOJ informovala v Krimi začiatkom týždňa. Tri dni po ňom nebolo ani stopy. Dobrou správou je, že Tristan je už doma. Majitelia ho našli na svojom pozemku a to necelý deň potom, ako bol odvysielaný jeho príbeh.

Tým, že si pani Patrícia pred niekoľkými rokmi zobrala Tristana do opatery mu v podstate zachránila život. Potom, ako jeho rakúsky majiteľ zomrel, ho chceli dať utratiť. Takto dostal nový život, ale v prvom rade starostlivú rodinu. Tristan však minulý piatok popoludní z ich ranču zmizol. Ešte v pondelok nebolo po ňom ani stopy.

Napokon neprešiel ani deň a Patríciu čakalo príjemné prekvapenie. Tristan bol späť. Živý a zdravý. "Manžel mi volal, že poď rýchlo domov. Tristan je doma. Zostala som úplne v šoku. Lebo čakala som, že príde ten zvyšok vety, našli sme ho mŕtveho. On hovorí, neboj sa je živý a zdravý," vraví majiteľka malého koníka. 

Tristan bol opäť doma. Nachádzal sa iba kúsok od svojej maštale, v stave, ako keď ho videli naposledy. Ako sa tam dostal si nikto nevie vysvetliť. To, že by odišiel sám sa majiteľom nechce veriť. Okrem toho, že má boľavú nohu, je koník dokonca slepý.

Tistan sa tak znova mohol vyblázniť so svojimi veľkými priateľmi. Patrične im ukázal, že je späť. "Touto cestou by som chcela strašne poďakovať všetkým ľuďom, ktorí nám pomohli a hlavne vám, že táto reportáž sa odvysielala a predpokladám, že Tristanovi zachránila život a vrátila ho domov. Nechcem riešiť, kde bol ani ako bol. Som rada, že je, že je živý, zdravý," dodala Patrícia. 

Príbeh tak má nepochybne šťastný koniec. Tristana už doma čakali noví kamaráti. Deväť maličkých šteniatok nemeckého ovčiaka, ktoré sa narodili v ten istý deň, ako sa koník vrátil späť.

To, či sa Tristan zatúlal sám alebo mu niekto pomohol, sa už asi nedozvieme. Podstatné je ale to, že je zase doma. 

Pozrite si archívnu reportáž o prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy