Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nočná akcia v Bratislave. Pre podozrenie z drogovej činnosti zadržali ženu
Zdielať na

Nočná akcia v Bratislave. Pre podozrenie z drogovej činnosti zadržali ženu

BRATISLAVA / Policajti vo štvrtok nadránom zadržali ženu, ktorá mala v aute drogy. Všimli si jej zvláštne správanie za volantom, ako aj dopravný priestupok, ktorý na ceste urobila.

Policajti auto odstavili krátko pred 03:30 v noci. Po približne 7 hodinách na miesto opäť prišli kriminalisti, aj s podozrivou ženou v putách. Celý prípad sa začal počas bežnej policajnej kontroly. Hliadka si všimla ženu, ktorá sa za volantom auta správala nesústredene.

"Bratislavskí policajti zastavili osobné motorové vozidlo z dôvodu spáchania priestupku na úseku cestnej premávky," informovala policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková. 

Predpoludním prišli na miesto aj kriminalisti, ktorí podrobili kompletnej prehliadke auto a osobné vecí podozrivej ženy. "Následnou kontrolou bola vo vozidle nájdená injekčná striekačka s neznámou kryštalickou látkou," potvrdila Martiniaková. 

S najväčšou pravdepodobnosť ide o drogy. "Z uvedeného dôvodu policajti ženu obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie, za účelom vykonania ďalších procesných úkonov. Vo veci už bola začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť," dodala policajná hovorkyňa. 

V prípade preukázania viny si zadržaná žena môže posedieť vo väzení až tri roky.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy