Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Obrovská tragédia pri Trenčíne. Pri dopravnej nehode zbytočne vyhasli mladé životy
Zdielať na

Obrovská tragédia pri Trenčíne. Pri dopravnej nehode zbytočne vyhasli mladé životy

CHOCHOLNÁ / VELČICE - Dve obete si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v pondelok popoludní v katastri obce Chocholná - Velčice v okrese Trenčín. O život prišli dvaja mladí muži vo Felícii.

Ako informovala trenčianska krajská polícia, vodič Felície, ktorý by o pár dní oslávil 29. narodeniny, predbiehal v tiahlej zákrute pred ním idúcu Fábiu. Prešiel však do protismeru a zrazil sa s protiidúcim Dodge Ram. Vodič Dodge jazdiaci smerom od Trenčína už nedokázal zrážke s Felíciou zabrániť.

Po čelnom náraze Felíciu odhodilo do zvodidiel a následne do stredu vozovky. Vodiča po náraze vymrštilo z auta. Jeho 29-ročný spolujazdec zostal zakliesnený v totálne zničenom aute. Obaja po dopravnej nehode utrpeli vážne zranenia, ktoré neboli zlúčiteľné so životom a zahynuli priamo na mieste dopravnej nehody.

Vodič Dodge utrpel ľahké zranenia. Škoda bola predbežne vyčíslená na približne 5200 eur. Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj súdny znalec. Vodiča Dodge a vodičku Fábie policajti na mieste dopravnej nehody podrobili dychovej skúške. Jej výsledok bol negatívny. Prípadný alkohol či iné omamné látky u nebohého vodiča budú zisťovať pri pitve.

Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje. "V predmetnej veci trenčianski dopravní policajti už začali trestné stíhanie, a to vo veci prečinu usmrtenia," informovali policajti na Facebooku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy