Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
V aute našli mŕtveho muža. Na náraz sa nikto nezobudil
Zdielať na

V aute našli mŕtveho muža. Na náraz sa nikto nezobudil

TRENČÍN / V Trenčianskom kraji v ostatnom čase stúpol počet tragických dopravných nehôd. Po tom ako pred piatimi dňami pri Myjave 41-ročný vodič dodávky neprežil náraz do svahu, vyhasol v noci na utorok na trenčianskych cestách ďalší mladý život. Pri obci Svinná vyletel vo vysokej rýchlosti z cesty iba 29-ročný mladík.

Dvadsaťdeväťročný vodič z obce Dežerice sa vo svojom BMW viezol sám. Osudnou sa mu s najväčšou pravdepodobnosťou stala vysoká rýchlosť.

"Pravdepodobne neprimeraná rýchlosť v tej pravotočivej zákrute, možno nejaký zý technickyý manéver, čo sa týka riadenia a už nebolo možné asi vozidlo ovládať, došlo k nárazu do stromu, možno k nejakej zmene smeru a skončilo vozidlo tam, kde skončilo a s takými tragickými následkami aké tam boli," hovorí znalec odboru cestná doprava Milan Holéci.

Kedy presne sa nehoda stala, dosiaľ nie je isté. Napriek tomu, že mladík s autom vrazil do stromu, zrovnal so zemou oplotenie rodinného domu a zastavil ho až náraz do múru vo dvore, nikto sa nezobudil a nikto si nič nevšimol. Všetko vyšlo najavo až na svitaní.

Po tom, ako vodiča našli v zdemolovanom aute už nejavil známky života. Von ho pomocou hydraulického náradia dostali hasiči. Privolaná lekárka už len konštatovala smrť.

"Autohavária, ktorá sa stala v noci, je to polytrauma, je to nezlučiteľné so životom," dodáva obhliadajúca lekárka Magdalénka Androvičová. Mladému mužovi sa podľa predbežných zistení stal osudným náraz vozidla do stromu na strane vodiča. Nie je vylúčené, že mladík sa chcel vo vysokej rýchlosti vyhnúť zvery, ktorá v tomto úseku často prebehuje cez cestu. Telo odviezli na pitvu. Nehodu vyšetrujú trenčianski dopravní policajti i znalci.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy