Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kukláči na Záhorí. V putách skončili štyria ľudia
Zdielať na

Kukláči na Záhorí. V putách skončili štyria ľudia

BRATISLAVA, ZÁHORIE / Na Záhorí, v rôznych častiach a obciach, zasahovali kukláči. Išlo o akciu zameranú na drogy. V policajných rukách mali skončiť 4 ľudia. Jeden z nich mal byť podľa informácií TV JOJ varič pervitínu. Pri razii podľa informácií TV JOJ zaistili aj dlhé guľové zbrane.

Kukláči zastavili auto s podozrivým mužom ulici na Duklianskych hrdinov v Malackách. Keďže na prípade pracovali dlhšie, zrejme vedeli, o koho ide. Po skontrolovaní auta nenašli len drogy, ale aj väčšiu čiastku peňazí.

Zatiaľ, čo jedna skupina prehľadávala auto a zaisťovala stopy, druhá si posvietila na dom, a to aj za pomoci policajného psa. Po čase sa presunuli o asi 15 km ďalej do Záhorskej Vsi. Práve sem aj priviezli zadržaného muža. Okrem toho ale zasahovali aj v obci Brodské a v bratislavskej Dúbravke. Do bytu na prízemí mali vojsť kukláči cez terasu. Policajti zadržali 3 mužov a jednu ženu. Všetci mali byť pre Záhorie a jeho okolie známi. Policajti zatiaľ bližšie informácie k prípadu neposkytli.

"Boli zadržané štyri osoby. Jedna osoba bola prepustená, so zvyšnými sa v súčasnosti vykonávajú ďalšie potrebné procesné úkony," uviedla hovorkyňa polície Veronika Slamková. Išlo o troch mužov a jednu ženu. Všetci mali byť pre Záhorie a jeho okolie známi. Policajti zatiaľ nekonkretizovali, o aké množstvo materiálu ide, prípadne čo iné zaistili. No podľa informácií TV JOJ pri razii našli a zaistili aj dlhé guľové zbrane. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy