Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dávid zaparkoval auto pred panelák. Vyhliadol si ho ale neznámy páchateľ s krompáčom
Zdielať na

Dávid zaparkoval auto pred panelák. Vyhliadol si ho ale neznámy páchateľ s krompáčom

TVRDOŠÍN / Dávid z Tvrdošína sa nevie spamätať z nočnej udalosti. Večer si zaparkoval auto pred panelákom a o pár hodín neskôr bolo zdemolované. Polícia už prípad vyšetruje. Celý priebeh ničenia auta zaznamenala kamera.

"Páchateľ auto poškodil 6 údermi," opísal poškodenie vozidla Dávid, majiteľ auta. V noci ho zobudil veľký rachot. Vyšiel na balkón a ostal zarazený. Neznámy páchateľ s krompáčom v ruke mu demoloval auto. Toto všetko zachytila kamera, ktorá je umiestnená pri vchode bytovky. "Kričali sme z balkona aj s rodinou," povedal Dávid. Kým však vybehol pred panelák, muž utiekol. Keď uvidel auto, zhrozil sa.



 "Škoda je veľká, je tam poškodený motor, kapota aj strecha je prebitá. Ten krompáč prepichol strechu, kapotu," opísal stav vozidla. 

Okamžite volal políciu. "V súvislosti s touto udalostou sme prijali trestné oznámenie a na prípade intenzívne pracujeme. A vykonávame všetky úkony opatrenia za účelom jeho objasnenia,
aj určenia právnej kvalifikácie skutku," informoval policajný hovorca Radko Moravčík. "Ak niekto spoznal páchatela, dajte nám vedieť," vyzval občanov a prípadných svedkov incidentu Dávid. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy