Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragickú smrť manželov vo Vrábľoch polícia vyšetruje ako vraždu
Zdielať na

Tragickú smrť manželov vo Vrábľoch polícia vyšetruje ako vraždu

Pred pár týždňami sa nehoda skončila smrťou cyklistu:

VRÁBLE / Vo Vrábľoch sa stala dvojnásobná tragédia. V rodinnom dome našli mŕtvych manželov. Šesťdesiaťsedemročný muž ležal v kaluži krvi, 59-ročná žena mala na tele bodnú ranu. Miesto tragédie policajti uzatvorili.

Nehybné telá oboch manželov našli v utorok popoludní okolo 15 hodiny. Podľa informácií televízie JOJ manželský pár žil s dospelou dcérou a práve ona objavila ich telá. Muž ležal v garáži v kaluži krvi, a manželka v kuchyni. Tá mala na tele bodnú ranu. 

Šokovaná dcéra zavolala pomoc, záchranári im už pomôcť nedokázali. Ulicu, v ktorej došlo ku tragédii, polícia uzatvorila. Prípad prevzali vyšetrovatelia, ale aj súdni lekári. O čosi neskor tam prišli aj hasiči. Susedia si vôbec nevedia vysvetliť, čo sa mohlo stať. Manželia boli podľa nich bezproblémoví a nezdalo sa im, že mali medzi sebou konflikty. Ešte v pondelok ich videli ako spolu natierajú oplotenie pri rodinnom dome. 

Našli granát

 Podľa informácií televízie JOJ vedľa mužových topánok objavili aj granát. Potom ako našli granát museli obyvatelia susediacich domov museli asi na dve hodiny opustiť domácnosti. Policajti použili počas vyštrbovanie aj špeciálne vycvičeného psa na vyhľadávanie výbušnín. V dome, v ktorom sa tragédia stala boli vyšetrovatelia aj dnes a zisťovali stopy. Prezerali aj auto. V zadnej časti vozidla, ako aj na boku boli stopy krvi.

"Presná príčina ich smrti bude známa až po pitve. Vyšetrovateľ už začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy,"  informovala deň po tragédii polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy