Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
FOTO: Kuriózna nehoda. "Trochu" si vypil a skončil s autom na boku
Zdielať na

FOTO: Kuriózna nehoda. "Trochu" si vypil a skončil s autom na boku

PREŠOV / Veľká noc bez vodičáku. Takto skončil vodič, ktorý vo štvrtok večer havaroval na ceste medzi Prešovom a Veľkým Šarišom. S alkoholom v dychu sa s autom prevrátil na bok. Našťastie nikoho nezranil.

"Po príchode na miesto zásahu sa nachádzalo vozidlo na boku prevrátené, vodič bol mimo vozidla v opatere RZP. My sme zabezpečili vozidlo proti úniku prevádzkových kvapalín," informoval o nehode veliteľ zásahu Ľuboš Kreheľ. 

​Auto s bratislavským evidenčným číslom na boku a mimo auta vodič s pozitívnou dychovou skúškou. Nečudo, že z auta po nehode zrejme cez okno vypadli okrem mobilného telefónu aj malá fľaša vodky a plechovkové pivo.

Po dychovej skúške mu príliš do reči nebolo. "47-ročný vodič bol podrobený dychovej skúške s výsledkom viac ako dve promile," priblížila hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová. 

Kam mal vodič namierené, a to dokonca v čase zákazu bezdôvodných presunov, nevedno. Našťastie nikomu ani sebe nespôsobil žiadne vážne zranenia a našťastie sa viezol v aute sám, aj keď na zadnom sedadle mal detskú sedačku.

Autu späť na kolesá museli pomáhať hasiči. Kým vodič sa z miesta nehody odviezol na zadnom sedadle policajného auta, havarované auto skončilo na odťahovke.

Vodič skončil s autom na frekventovanom chodníku. Za nehodu podľa jeho slov môže mačka: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy