Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vodič skončil s autom na frekventovanom chodníku. Za nehodu podľa jeho slov môže mačka
Zdielať na

Vodič skončil s autom na frekventovanom chodníku. Za nehodu podľa jeho slov môže mačka

PRIEVIDZA / V Prievidzi mali v pondelok záchranári a hasiči plné ruky práce. V priebehu dňa sa tu stalo viacero nehôd, hasili požiar trávy a pokoj nemali ani večer keď utekali k hrozivo vyzerajúcej nehode.

K nehode došlo na najväčšom prievidzskom sídlisku sever. Vodič osobného auta prechádzal ľavotočivou zákrutou, a tu mu podľa jeho slov vbehla do cesty mačka. Náhle preto strhol volant a skončil mimo cestu. Tu narazil do stromu a auto sa prevrátilo na bok. Spadlo pritom na frekventovaný chodník. Potom v tej chvíli našťastie nikto neprechádzal.

Vodič vyšiel z auta sám a utrpel ľahké zranenia. "Po príchode na miesto bol vodič mimo vozidla, dali sme mu predlekársku pomoc, pomohli ho naložiť do sanitky a robili protipožiarne opatrenia," vyjadril sa veliteľ zásahu hasičov Roman Rozemberg.

 Policajti mu dali fúkať. "Vodičovi policajti namerali v dychu 1,46 promile alkoholu v dychu," informoval policajný hovorca Pavol Kudlička. Len čo nafúkal, ho záchranári s ľahkými zraneniami previezli do bojnickej nemocnice.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy