Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Manželia z Levíc zomreli v ten istý deň, no každý na inom mieste. Dôvodom boli zdravotné ťažkosti
Zdielať na

Manželia z Levíc zomreli v ten istý deň, no každý na inom mieste. Dôvodom boli zdravotné ťažkosti

LEVICE / Manželský pár z Levíc zomrel na zdravotné ťažkosti, ukázala to pitva. O záhadnej smrti sme informovali v pondelok. Zomreli presne v rovnakom čase, ale každý na inom mieste. 61-ročný muž skonal na chodbe v paneláku. O rok mladšia manželka v byte.

61-ročného muža prepustili večer z nemocnice. Manželka mu však po príchode neotvárala, a tak mu nezostávalo nič iné ako si ustlať na chodbe. Nehybné telo muža našli ráno na chodbe susedia. Záchranári už len skonštatovali smrť. Policajti sa po príchode na miesto chceli skontaktovať s jeho manželkou. Tú objavili bez známok života ležať v kuchyni bytu.


Podľa informácií TV JOJ pitva ukázala, že mužovi praskol vred na pažeráku. Manželka zas tak nešťastne spadla, že si udrela hlavu a utrpela poúrazové krvácanie do mozgu.


Je možné, že žena spadla v čase, keď jej búchal manžel na dvere a chcela mu otvoriť. Polícia vec vyšetruje ako zločin zabitia. Trestné stíhanie bude zrejme v tomto prípade zastavené. "Rozhodneme po doručení znaleckého posudku," vyjadrila sa hovorkyňa KR PZ Nitra Renáta Čuháková.

Manželov, ktorí podľa susedov spolu prežili celý život, si tak smrť našla v rovnakom čase a iba pár metrov od seba. "Poriadne ma to prekvapilo, keď aj žena všetci sme boli z toho vyhúkaní," vyjadrila sa Patrícia, suseda zosnulých manželov.

Viac o záhadnej smrti manželov z Levíc sa dozviete v nasledujúcom VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy