Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zadržali Slovákov, ktorí prepadli čerpaciu stanicu
Zdielať na

Zadržali Slovákov, ktorí prepadli čerpaciu stanicu

Zdroj: TV JOJ/ilustračné

Polícia našla u dvojici mladíkov nielen korisť, ale aj maskovanie

Pre dôvodné podozrenie zo spáchania tohto činu zadržali dvoch Slovákov vo veku 19 a 21 rokov, u ktorých sa našla nielen korisť, ale aj maskovanie a pri prepade použité predmety. Informovala o tom dnes agentúra APA s odvolaním sa na policajné zdroje.

Podľa nich dvaja muži v prilbách vstúpili do predajných priestorov čerpacej stanice v pondelok okolo 22.00 h a napadli tamojšieho 49-ročného zamestnanca štipľavým sprejom a následne obuškom. Neskôr ho na zemi spútali, ústa mu zalepili lepiacou páskou a s nožom v ruke požadovali od neho vydanie hotovosti.

Ešte počas prepadu vstúpil do obchodnej prevádzky nič netušiaci zákazník, ktorého lupiči napadli bejzbalovou pálkou. Z trezoru napokon odcudzili hotovosť, obsah pokladne, cigarety, ako aj osobné predmety prepadnutého a ušli z miesta činu.

Pumpára našla a vyslobodila asi 15 minút po prepade ďalšia zákazníčka, ktorá alarmovala políciu. Za krátky čas zaregistrovali rakúske bezpečnostné orgány na poľnej ceste pri Gaadene odstavené vozidlo so slovenskou ŠPZ. Následne zadržali podozrivých a zaistili lup, maskovanie a predmety použité pri čine.

Zamestnanec čerpacej stanice a napadnutý zákazník utrpeli nešpecifikované zranenia a ošetrili ich ambulantne na klinike v Badene.

Najčítanejšie správy