Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Záhadná smrť manželského páru v Leviciach. Prípad už vyšetruje polícia
Zdielať na

Záhadná smrť manželského páru v Leviciach. Prípad už vyšetruje polícia

LEVICE / Záhadná smrť manželského páru v Leviciach. Telo 61-ročného muža našli susedia na chodbe v spoločných priestoroch. Polícia objavila v byte aj mŕtvu o rok mladšiu manželku. Prípad vyšetrujú ako zločin zabitia.

Podľa informácií televízie JOJ muža odviezli do nemocnice s podozrením na infarkt. Večer ho prepustili domov. Manželke sa však nevedel dobúchať a preto si ustlal na chodbe. Nadránom sa s ním ešte rozprával sused, ktorý išiel z práce.

"Našiel ho tu sa ho pýtal a mu povedal že nechali ma tu, to bolo celé, čo povedal, si ľahol a myslel, že je opitý," hovorí suseda Patrícia. 

Ráno po deviatej hodine išla suseda vyniesť smeti. Otvorila dvere a videla, že sused nehybne leží na zemi. Mladá žena aj s mamou zalarmovali pomoc. Nejavil už známky života.

Najprv som si myslela, že je opitý, ale mamina do neho džugla nohou a bol tuhý," opísala Patrícia. Po príchode sa polícia snažila zabúchať mužovej manželke, tá však neotvárala. Do bytu sa dostali pomocou náhradných kľúčov. Keď prišli policajti do bytu, v ktorom býval nebohý muž, v kuchyni našli ležať aj manželku.

"Začali sme vo veci trestné stíhanie pre zločin zabitia," informovala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Záhadná smrť oboch manželov prekvapila aj obyvateľov bytovky. Poriadne ma to prekvapilo, že aj žena všetci sme boli z toho vyhúkaní, že aj on. 

Obhliadajúci lekár príčinu smrti určiť nevedel a nariadil pitvu. Okolnosti polícia vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy