Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tragická nehoda pri Handlovej. Motorkárovi vyhasol život dva kilometre pred domom
Zdielať na

Tragická nehoda pri Handlovej. Motorkárovi vyhasol život dva kilometre pred domom

HANDLOVÁ / Na ceste medzi Handlovou a Žiarom nad Hronom vyhasol vo štvrtok podvečer život motorkára. Ten pravdepodobne nezvládol prejazd zákrutou a v protismere sa zrazil s osobným autom.

Na ceste medzi Handlovou a Žiarom nad Hronom vyhasol vo štvrtok podvečer život motorkára. Ten pravdepodobne nezvládol prejazd zákrutou a v protismere sa zrazil s osobným autom.  Motorkár išiel zo Žiaru nad Hronom. Zomrel dva kilometre pred domom. Tento úsek cesty poznal veľmi dobre. Osudným sa mu stal prejazd zákrutou. V nej dostal podľa svedkov pravdepodobne šmyk a skončil v protismere. "Nesvietilo tam slnko, tá pneumatika, ako keby išla po klzisku, to nie je vôbec bezpečné."  opísal Peter Rybanský z odťahovej služby.

Motorkár skončil rovno pod osobným autom. To ho pred sebou tlačilo asi 20 metrov. Motorka začala po náraze horieť. Vodič osobného auta sa snažil plamene uhasiť. Skončil s popálenou rukou. Motorkárovi už pomôcť nedokázali. Podľa lekárov zomrel hneď po náraze. Cestu sprejazdnili po viac ako dvoch hodinách.

Policajti na treťom poschodí našli muža so svojim mŕtvym otcom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy